facebook twitter Istagram
Elektrik ve doğalgaza zam yok
Elektrik ve doğalgaza zam yok
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Yıldız elektrik ve doğalgaz fiyatlarına ağustos ayında da zam yapılmayacağını açıkladı
01 Ağustos 2015 , Cumartesi
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, elektrik ve doğalgaz fiyatlarına ilişkin, "Şu ilk anda vatandaşımıza yansıyacak fiyat farkı, dövizle gelen yüzde 7-8'lik farkı vatandaşımıza zam olarak yansıtmamayı düşünüyoruz, herhangi bir zam öngörmüyoruz. İndirim beklerken zammı engellemek üzere yaptığımız bu çalışmanın da inşallah bu ay içinde noktalanacağı kanaatindeyiz. Hem elektrik hem de doğalgazda temmuz ayı fiyatları ağustos ayında da geçerlidir" dedi. 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, Çin ve Endonezya ziyaretlerine eşlik eden Bakan Yıldız, gazetecilere ziyaretlere ilişkin değerlendirmelerde bulundu. 

Endonezya'da yapılan görüşmelerde ve bugün toplanan iş konseyinde son derece verimli ve Türkiye'deki yatırımcıyı buralara yöneltebilecek çok farklı fırsatların çıktığını gördüklerini dile getiren Yıldız, hala nüfusunun yüzde 20'sinden fazlasına coğrafi koşullar nedeniyle enerji ulaştıramayan Endonezya'nın Türk yatırımcılar için iyi bir ortam olabileceğini söyledi.
Yazarlar

Çok Okunanlar Haberler

    Bugün çok okunan haber yok.
    Bu hafta çok okunan haber yok.
    Bu ay çok okunan haber yok.
Copyright © 2012 - 2024 Ülke Haber - Haberiniz olsun | Tüm hakları saklıdır Site içeriğindeki hiç bir materyal izinsiz yayınlanamaz.
Tasarım ve Yazılım: Web Tasarım
ayder yaylası