facebook twitter Istagram
General Electric Türkiye de yatırıma devam edeceğiz.
General Electric Türkiye de yatırıma devam edeceğiz.
Türkiyenin her alanda gösterdiği atılım, özellikle ekonomik alanlarda kendini belirgin hale getirdi.
14 Mart 2018 , Çarşamba
"MOODYS UMRUMUZDA DEĞİL"
General Electric (GE), Türkiye''''''''yi büyümede öncelikli ülkeler arasında belirlemiş durumda. İlk akıllı fabrika dönüşümünü Gebze''''''''de başlatan dünya devi, Türk şirketlerinin dijitalleşme yolculuğunda yer almak, Türkiye ile daha da büyümek istiyor.

Türkiye''''''''deki yatırımlarının ne olursa olsun devam edeceğini belirten Dimitrief, spekülatör ekonomistlerin sözlerini umursamadıklarını belirtti. Özellikle geçtiğimiz günlerde Türkiye''''''''nin notunu düşüren Moody''''''''s için konuşan Dimitrief,

"Moodysin ne yaptığından açıkçası haberdar değilim ama evet buradayız, Türkiye''''''''de yatırıma devam edeceğiz. Birçok görüşmemizde bunu ortaya koyuyoruz. Uzun vadeli stratejimizin bir parçası Türkiye. Şimdi sağlık alanında yatırımlarla çok yakından ilgiliyiz. Kamu özel sektör işbirlikleri bu anlamda çok etkileyici. Türkiye; sağlık sisteminde sadece erişebilirliği değil kaliteyi artırmayı da hedefliyor. Bu açıdan GE için önemli fırsatlar olduğunu görüyoruz. Biz 70 yıldır buradayız; ekonomide ne tip bir gelişme olursa olsun buradaki varlığımız çok önemli bizim için." dedi.
Yazarlar

Çok Okunanlar Haberler

    Bugün çok okunan haber yok.
    Bu hafta çok okunan haber yok.
    Bu ay çok okunan haber yok.
Copyright © 2012 - 2024 Ülke Haber - Haberiniz olsun | Tüm hakları saklıdır Site içeriğindeki hiç bir materyal izinsiz yayınlanamaz.
Tasarım ve Yazılım: Web Tasarım
ayder yaylası