facebook twitter Istagram
Yıl sonuna kadar 25 milyon kişiye dağıtılacak
Yıl sonuna kadar 25 milyon kişiye dağıtılacak
Kamu hizmetlerine erişimde kimlik doğrulama amacıyla kullanılacak elektronik kimlik, gelecek yıl sonuna kadar 25 milyon kişiye dağıtılacak.
13 Kasım 2014 , Perşembe
Kamu kurumlarının e-devlet projesi hazırlama ve yönetme kapasiteleri geliştirilecek, bilgi işlem birimlerindeki insan kaynağı güçlendirilecek.

Kamu hizmetlerine erişimde kimlik doğrulama amacıyla kullanılacak, temel kimlik bilgilerini ve biyometrik unsurları da içeren elektronik kimlik kartının yaygınlaştırılması çalışmalarına devam edilecek. Bu kapsamda 2015 yılı sonuna kadar 25 milyon kişiye elektronik kimlik kartı dağıtılacak.

e-Yazışma Projesinde, kayıtlı elektronik posta altyapısıyla entegrasyona ve hukuki altyapıya ilişkin çalışmalar tamamlanacak. Açık ihale usulüyle yapılan mal alım ihalelerinin, tekliflerin gönderilmesi ve değerlendirilmesi de dahil tüm aşamaları elektronik ortama aktarılarak işlemler Elektronik Kamu Alımları Platformu (EKAP) üzerinden gerçekleştirilecek.
Yazarlar

Çok Okunanlar Haberler

    Bugün çok okunan haber yok.
    Bu hafta çok okunan haber yok.
    Bu ay çok okunan haber yok.
Copyright © 2012 - 2024 Ülke Haber - Haberiniz olsun | Tüm hakları saklıdır Site içeriğindeki hiç bir materyal izinsiz yayınlanamaz.
Tasarım ve Yazılım: Web Tasarım
ayder yaylası