facebook twitter Istagram
Artık, gereği ne ise askerimizde polisimiz de onu yapacak
Artık, gereği ne ise askerimizde polisimiz de onu yapacak
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Karadeniz Teknik Üniversitesi'nin akademik yılı açılışında konuştu.
10 Ekim 2014 , Cuma
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın konuşmasından satır başları ise şöyle;

-''Birkaç gündür eski Türkiye'yi diriltmek adına yeni birtakım girişimlerin sahnelendiğini görüyoruz. Dikkatinizi çekiyorum, birkaç gündür sergilenen şiddet eylemlerinin arkasında sadece bir örgüt, sadece bir siyasi görüş yok. Baktığınızda eski Türkiye'nin tüm aktörlerinin açık ya da gizli şekilde bu şiddet eylemlerine destek verdiğini görüyorsunuz.''

-"Şu anda Türkiye'de bakıyorum ki bazı siyasiler çıkmış şunu konuşuyor, 'Tezkereye oy vermedik ama yeni bir tezkere'. Nedir? 'Sadece Kobani'ye yönelik bir tezkere yapabiliriz'. Ya insaf be. Şimdi Kobani'den 200 bin insanı Türkiye evine almış onlara ev sahipliği yapıyor ama sen 200 bin insanı öldüren Esed'i korumak için mi bunu yapıyorsun? Suriye'de devlet terörü var ve bu devlet terörünün başı da Esed'tir."

-"Bölücü terör örgütü bu işin baş sorumlusudur. Yani o çocukların eline molotofları verenler, taşları verenler bunlarla beraber hatta silahı verenler, işte polisimizi, polislerimizi şehit edenler ortada. Bütün bunlara karşı polisimiz ne yapacak, hala kalkan mı tutacak? Kusura bakmasınlar, kimse de bu konuda bize akıl vermesin. Artık ne polisimizin ne askerimizin kalkanla bu işin önüne geçmesi mümkün değil. Gereği neyse askerimiz de polisimiz de bundan sonra onu yapacaktır."
Yazarlar

Çok Okunanlar Haberler

    Bugün çok okunan haber yok.
    Bu hafta çok okunan haber yok.
    Bu ay çok okunan haber yok.
Copyright © 2012 - 2024 Ülke Haber - Haberiniz olsun | Tüm hakları saklıdır Site içeriğindeki hiç bir materyal izinsiz yayınlanamaz.
Tasarım ve Yazılım: Web Tasarım
ayder yaylası