facebook twitter Istagram
Bir hain saldırı daha!
Bir hain saldırı daha!
Terör örgütü YPG/PKK'nın Suriye'de işgali altındaki bölgelerden Suruç ve Mardin Nusaybin'deki sivillere yönelik havan mermili saldırısında çok sayıda sivil vatandaşşehit oldu.
11 Ekim 2019 , Cuma
Terör örgütü YPG/PKK'nın Suriye'den yapmış olduğu havan mermili saldırıda 2 sivil şehit oldu.

Türkiye'nin güney sınırında oluşturulmaya çalışılan terör koridorunu yok etmek, bölgeye barış ve huzur getirmek amacıyla Türk Silahlı Kuvvetlerince (TSK) başlatılan Barış Pınarı Harekatı devam ediyor.

YPG YİNE SİVİLLERİ HEDEF ALDI

Suriye'de terör örgütü YPG/PKK işgali altındaki bir bölgeden Suruç ilçesindeki sivillerin olduğu noktaya havanlı saldırı düzenlendi. Saldırı sonrası 2 sivil şehit oldu.

NUSAYBİN'E DE HAVAN TOPU

Mardin'in Nusaybin ilçesinde YPG/PKK'lı teröristlerce sivil vatandaşlara yönelik düzenlenen havanlı saldırıda çok sayıda kişinin yaralandığı öğrenildi.

MSB: BİR MEHMETÇİK ŞEHİT 

MSB'den yapılan açıklamada, "Barış Pınarı Harekât Bölgesinde 11 Ekim 2019 tarihinde PKK/YPG’li teröristlerle çıkan çatışmada bir kahraman silah arkadaşımız şehit olmuştur" denildi.

Yazarlar

Çok Okunanlar Haberler

    Bugün çok okunan haber yok.
    Bu hafta çok okunan haber yok.
    Bu ay çok okunan haber yok.
Copyright © 2012 - 2024 Ülke Haber - Haberiniz olsun | Tüm hakları saklıdır Site içeriğindeki hiç bir materyal izinsiz yayınlanamaz.
Tasarım ve Yazılım: Web Tasarım
ayder yaylası