facebook twitter Istagram
Devlet Bahçeli'den Gazze çıkışı!
Devlet Bahçeli'den Gazze çıkışı!
Grup toplantısında konuşan Bahçeli, Gazze'de yaşananları "Zalimler kudurmuş, zulüm seriye bağlanmış" ifadeleriyle özetlerken, Avrupa ülkelerinin çığlıklara kulak tıkamasına tepki gösterdi.
01 Ocak 1970 , Perşembe
Partisinin grup toplantısında konuşan Bahçeli, İsrail'in Gazze'de fosfor bombası kullandığı iddialarının ortaya saçıldığını vurgulayarak "Çocuklar, bebeler, kadınlar, sivil ve masumlar barbar saldırıların canlı hedefidir." cümlelerini aktardı.

Avrupa'ya tepki

Ayrıca Bahçeli, Gazze'de yaşananları "Zalimler kudurmuş, zulüm seriye bağlanmış." ifadeleriyle özetlerken, Avrupa ülkelerinin çığlıklara kulak tıkamasına tepki gösterdi.

"Kudüs İslam'dır ve Türklüğün derin izlerini taşımaktadır"

Bahçeli, Gazze konusunda şu cümlelerle devam etti;

400 yılı aşan bir süre hakimiyetimiz altında yönetilen Kudüs, 9 Aralık 1917’de İngilizler tarafından işgal edilmişti. O gün bugündür Kudus, Gazze ağlıyor. O günden beri mabetlerimizin kanı çekiliyor, mazlumların göz pınarlarından sicim gibi yaşlar akıyor. Mecid-i Aksa bu yüzden hüzünlü, Filistinli kardeşlerimiz bu sebeple gariptir. Kudüs, İslam’dır ve aynı zamanda Türklüğün derin izlerini taşımaktadır.
Sanmasınlar sadece Kudüs, sadece Gazze İslam’dır. Buraların dağı, taşı, havası, kurdu, toprağı İslam’dır ve koruyucusu Allah’tır.
Yazarlar

Çok Okunanlar Haberler

    Bugün çok okunan haber yok.
    Bu hafta çok okunan haber yok.
    Bu ay çok okunan haber yok.
Copyright © 2012 - 2024 Ülke Haber - Haberiniz olsun | Tüm hakları saklıdır Site içeriğindeki hiç bir materyal izinsiz yayınlanamaz.
Tasarım ve Yazılım: Web Tasarım
ayder yaylası