facebook twitter Istagram
Erdoğan: Hak neredeyse orada yer alacağım
Erdoğan: Hak neredeyse orada yer alacağım
Cumhurbaşkanı Erdoğan, \"Hak neredeyse orada yer alacağım\" dedi.
11 Ekim 2014 , Cumartesi
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığına seçilmesinin ardından teşekkür ziyaretlerine Karadeniz'den başladı. Erdoğan Trabzon programından sonra Rize'ye bağlı Kendirli Beldesi ve Güneysu ilçesinde halkla buluştu. Erdoğan Cumhurbaşkanı olarak ilk defa geldiği baba ocağı Güneysu'da coşkuyla karşılandı.

Recep Tayyip Erdoğan Cumhurbaşkanı olarak Rize'deki ilk teşekkür ziyaretini Kendirli beldesine yaptı. Beldenin kendisinde çok farklı bir yeri olduğunu belirten Erdoğan seçimlerde aldığı yüzde 96 oy oranı için teşekkür etti.

Erdoğan, "Sizlere şükranlarımı ifade ediyorum. Sizler çok farklısınız bunun da farkındayız Pensilvanya'nın bedduaları tutmadı, geri tepti..İnşallah bu hareket, bu dava yükseldikçe onlar da inanıyorum ki bunun cevabını en güzel şekilde alacaklardır" dedi.

"İSLAM İLE TERÖR YAN YANA GETİRİLEMEZ"

Konuşmasında terör örgütlerinin insafsız ve vicdansız olduklarına da değinen Erdoğan, IŞİD terör örgütü için de aynı şeylerin geçerli olduğunu ifade ederek, IŞİD'in "barış" anlamına gelen, Arapça "Sin" kelimesinden türeyen İslamı lekelediklerini, hala da lekelemeye devam ettiklerini söyledi.

Dünyanın güçlü ülkelerinin bunu anladığını ve "Bu örgütün İslam ile alakası olamaz" dediklerini aktaran Erdoğan, İslam dininde bunlara yer olmadığını vurguladı.
 

"UYANIK OLACAĞIZ, FIRSAT VERMEYECEĞİZ"

Bingöl Emniyet Müdürü Atalay Ürker ve beraberindekileri hedef alan saldırıyı anımsatan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Çok uyanık olacağız. Biz bu terör örgütlerine inşaallah ülkemizde de bölgemizde de fırsat vermeyeceğiz. İşte dün Bingöl'de iki polisimizi şehit ettiler. Ama bedelini de anında ödediler. Dört tane bu katil alçaklar yine emniyet güçlerimiz tarafından anında cezalandırıldı. Değerli kardeşlerim süreç bundan sonra çok daha farklı işleyecek. Bunu herkesin bilmesi lazım" diye konuştu.

"HAK NEREDEYSE ORADA YER ALACAĞIM"

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun eleştirisine de Kendirli'den cevap veren Erdoğan, şöyle konuştu: "Ben bir cumhurbaşkanı olarak, cumhurun başı olarak hükümetimizle iktidarımızla hiçbir zaman aykırı olmayacağım. Beraber olacağım, bunu her zaman söyledim. Önlerine engel olmayacağım. Yani bütün bu terör eylemlerinde ben hükümetimin karşısında durup senin yanında mı yer alacağım? Benden bunu mu bekliyorsun. Yoksa o diğer bir tane daha siyasi parti var onunda mı yanında yer almamı bekliyorsun. Ben hak nerdeyse orada yerimi alacağım bunu böyle bilmeniz lazım. Farklı bir cumhurbaşkanı olmak böyle olur. "

Yazarlar

Çok Okunanlar Haberler

    Bugün çok okunan haber yok.
    Bu hafta çok okunan haber yok.
    Bu ay çok okunan haber yok.
Copyright © 2012 - 2024 Ülke Haber - Haberiniz olsun | Tüm hakları saklıdır Site içeriğindeki hiç bir materyal izinsiz yayınlanamaz.
Tasarım ve Yazılım: Web Tasarım
ayder yaylası