facebook twitter Istagram
Bahçeli''nin cemevi ziyareti iptal edildi
Bahçeli''nin cemevi ziyareti iptal edildi
Bahçeli, Tunceli Valiliği''ni ziyaret etti ve çıkışta bir basın açıklaması yaptı.
28 Kasım 2014 , Cuma
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Elazığ''dan karayoluyla Tunceli''ye geçti. Konvoy eşliğinde kente gelen Devlet Bahçeli’nin ilk durağı Tunceli Valiliği oldu. Valilik önünde toplanan bir grup, Bahçeli’yi bozkurt işareti yaparak karşıladı. Gruptakiler “Devletin başına devlet gelecek” sloganları attı.
 
Bu sırada bir kadın, “Bu topraklara gelemezsiniz” diye tepki gösterdi. Bahçeli, daha sonra Vali Osman Kaymak''ın makamına geçti. Ziyaret basına kapalı gerçekleşti.
 
Ziyareti sonrasında açıklama Bahçeli, şöyle konuştu:
 
Geçmişte yaşananları bugüne getirip özür lobisi kurmanın huzurumuza katkı sağlamayacağını da asla unutmuyoruz. Dünyanın neresinde olursa olsun halkının güvenini desteğini almış meşru bir devlet kendisine yönelen tehlikeleri bertaraf etmekle yükümlüdür. Hiçbir ahlaksız sürece müsamaha gösterilemez. Milleti bölmeye çalışanlara izin verilemez. 1937-38’de Tunceli’de baş gösterenler isyandır. Bu isyana karışanlar da devrin bölücü teröristleridir.
Yazarlar

Çok Okunanlar Haberler

    Bugün çok okunan haber yok.
    Bu hafta çok okunan haber yok.
    Bu ay çok okunan haber yok.
Copyright © 2012 - 2024 Ülke Haber - Haberiniz olsun | Tüm hakları saklıdır Site içeriğindeki hiç bir materyal izinsiz yayınlanamaz.
Tasarım ve Yazılım: Web Tasarım
ayder yaylası