facebook twitter Istagram
Avusor Bilişim - Web Tasarım
Yenişehir Mah. Cumhuriyet Bulv. No:24 Kurtköy/Pendik/İSTANBUL , Pendik / İstanbul
Avusor Bilişim - Web Tasarım
  • 0 (216) 684 10 71
  • Fax Numarası Belirtilmemiş.
  • GSM Numarası Belirtilmemiş.
  • http://www.avusor.com

Firma Açıklaması

"HER SERÜVENİN BİR BAŞLANGICI VARDIR"
 

90'lı yıllardı, ülkemizde yavaş yavaş commodore 64'lerden, amiga 500'lerden kurtulup (PC) bilgisayara, dial up internet ile tanışmaya başladı, insanımızın teknolojiyi çabuk kavramasıyla günümüze kadar büyük hızla devam etmesi ile de fiber internet ile tanıştı, şimdi mobil hayata devam ediyoruz.
 

Herşey teknolojinin ülkemizde kendini iyiden iyiye hissettirmeye başladığı yıllardı, evlerde, firmalarda bilgisayar kullanımının artmasıyla, firmaların ürünlerini ve hizmetlerini tanıtmaları için internet sitelerine ihtiyaç duyduğu zamanlardı. Her geçen yıl yeni ihtiyaçlar doğurdu, teknoloji gelişti, tabi ki bizde bu hızlı gelişimde yerimizi almak için eğitimlerimizi almaya başladık ve serüvenimiz de yavaş yavaş başlamış oldu.
 

Bu sektörde yer alma zamanı gelmişti, 2006 yılında amatör olarak yola çıktık ve web tasarım hizmetimizi vermeye başladık, yola çıkmasına çıktık da birde bu işin kurumsal olma tarafı var tabi, kurumsal olmak için zamanımız vardı bekledik ve 2009 yılının ilk ayında "Avusor Bilişim Hizmetleri" olarak adımımızı attık farklı da bir isim bulduk, Avusor ismi Karadeniz de bir yaylanın ismi, teknolojik isimlerin dışında bir isim olsun dedik, hemde ülkemizin cennet köşelerinden birinin adını aldık ve yolculuğumuza devam dedik.
 

Dedik ya her serüvenin bir başlangıcı vardır diye, başlamış olduğumuz yolcuğumuzda zaman geçmeye devam etti, günler, haftalar, aylar, yıllar, yıllar... geçti bugünlerimize geldik, yüzü aşkın mutlu müşteriye sahip olduk, bizde mutlu olduk, her geçen gün yeni müşteriler de bizi tercih etmeye başladı.
 

Hizmetlerimize yelpazesini de genişleterek ihtiyaçlar doğrultusunda yenileri de katmaya başladık.
 

Kurumsal hizmet vermeye devam ediyoruz, neler mi yapıyoruz; Tabi ki ilk olarak Web tasarım yapıyoruz, Proje uygun web yazılımı, Kurumsal kimlik çalışması, Sanal tur çekimi, Tanıtım filmi, Fotoğraf çekimi (Düğün fotoğrafı çekmiyoruz), E-ticaret sitesi, Google Adwords reklam hizmeti veriyoruz, kısacası sadece yaptıklarımızı söylüyoruz. 
Web tasarım hizmetini verdiğimiz firmaların altyapısını sorun yaşanmaması için kendi sunucularımızda barındırıyoruz. 
 

Evet işte böyle başladık serüvenimize 10 yılı geride bıraktık... ve devam ediyoruz...

Copyright © 2012 - 2024 Ülke Haber - Haberiniz olsun | Tüm hakları saklıdır Site içeriğindeki hiç bir materyal izinsiz yayınlanamaz.
Tasarım ve Yazılım: Web Tasarım
ayder yaylası