facebook twitter Istagram
Cumhurbaşkanı : Macron, senin şahsımla daha çok sıkıntın olacak
Cumhurbaşkanı : Macron, senin şahsımla daha çok sıkıntın olacak
Demokrasi ve Özgürlükler Adası'nda, 12 Eylül'ün yıl dönümü dolayısıyla düzenlenen Vesayetten Demokrasiye Milli İrade Sempozyumu'nda konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan “Sayın Macron senin şahsımla daha çok
12 Eylül 2020 , Cumartesi
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Demokrasi ve Özgürlükler Adası'nda düzenlenen Vesayetten Demokrasiye Milli İrade Sempozyumu'na katıldı.

Programa, TBMM Başkanı Mustafa Şentop, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, eski Başbakanlardan Tansu Çiller de katıldı. 

12 Eylül darbesinin 40. yılında, Demokrasi ve Özgürlükler Adası'nda Vesayetten Demokrasiye Milli İrade Sempozyumu'nda konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Darbe haberi, Washington'a ulaştığında birilerinin 'bizim çocuklar başardı' demesi 12 Eylül'ün gerisindeki karanlık yüzü ifade ediyor. Hiç şüphe yok ki 15 Temmuz gecesi yine "bizim çocuklar yine başardı" demek için bekliyordu." diye konuştu. Doğu Akdeniz'deki gerilim ile de konuşan Erdoğan, "İsim olarak anmak istemiyorum ama mecburum anmaya çünkü o şahsımla çok uğraşıyor. Diyor ki, "Türk milleti ile değil ama bizim Erdoğan ile sıkıntımız var" Sayın Macron senin şahsımla daha çok sıkıntın olacak." ifadelerini kullandı. Yunanistan'a da seslenen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Zodyaklarla dolaşıp duruyorlar. Yanlış iş yapıyorsunuz, bu yollara girmeyin. Yeri geldiği zaman komşu komşu diyorsun, o zaman komşuluğun hakkını ver." dedi.

Yazarlar

Çok Okunanlar Haberler

    Bugün çok okunan haber yok.
    Bu hafta çok okunan haber yok.
    Bu ay çok okunan haber yok.
Copyright © 2012 - 2024 Ülke Haber - Haberiniz olsun | Tüm hakları saklıdır Site içeriğindeki hiç bir materyal izinsiz yayınlanamaz.
Tasarım ve Yazılım: Web Tasarım
ayder yaylası