facebook twitter Istagram
Cumhurbaşkanı, RTEÜ akademik yıl açılışında konuştu
Cumhurbaşkanı, RTEÜ akademik yıl açılışında konuştu
Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Dışarıdan talimat alacaksın, gelip huzuru bozmaya kalkışacaksın. Bizim huzurumuz bozulmaz ama bunu yapanların da onların maşalarının huzuru da çok kötü bozulacak" dedi.
11 Ekim 2014 , Cumartesi
Cumhurbaşkanı Erdoğan şu mesajları verdi:
 
-Burası muz cumhuriyeti değil. Dışarıdan talimat alacaksın, gelip burada huzuru bozmaya kalkışacaksın. Bizim huzurumuz bozulmaz ama bunu yapanların da onların maşalarının huzuru da çok kötü bozulacak.
 
-Ne acıdır ki şu anda 'Ortadoğu bataklıktır' diyenler, Ortadoğu'yu bir bataklığa çevirmek isteyen Şam rejime karşı sonsuz muhabbet besliyorlar. Muhabbetiniz bol olsun.
 
-Kobani tamamen bahanedir. Asıl amaç Türkiye'yi dize getirme, Türkiye'ye boyun eğdirme, Türkiye'ye istikamet çizme gayretidir. Türkiye'nin ekonomisi büyüdü, çok büyüdü. Yıpratalım. Türkiye'nin demokrasisi çok gelişti, geriletelim... 

Türkiye çok hızlı büyüyor, güçleniyor bunu durduralım... İşte bunu yapmak istiyorlar ve ne acıdır ki bunu yaparken Türkiye içindeki piyonlarını kullanıyorlar. Bölgedeki kanlı terör örgütlerini, bu terör örgütlerinin emrindeki siyasi yapıları, kandırılmış, istismar edilmiş gençleri, çocukları kullanıyorlar. 

Pensilvanya gibi ihanet şebekelerini kullanıyorlar. Yine acıdır ki Türkiye içindeki anamuhalefeti, muhalefeti, bazı medya kuruluşlarını, işte bu kirli amaç uğruna harekete geçirebiliyorlar. Türkiye'yi gerçeğe tamamen aykırı olarak, teröre destek veren bir ülke gibi göstermek ancak ve ancak Türkiye düşmanlarının yapacağı iştir ama bunu burada medya ya da siyasi partiler de yapabiliyor. 

Hatta paralel yapının zehiriyle uyuşmuş bazı yargı mensupları, bazı emniyet mensupları bu ihanet girişiminin içinde yer alıp, Türkmenler'e yardım götüren MİT tırlarının önünü kesip, bu Türkiye düşmanı çevrelere yalan servis yapabiliyor.
Yazarlar

Çok Okunanlar Haberler

    Bugün çok okunan haber yok.
    Bu hafta çok okunan haber yok.
    Bu ay çok okunan haber yok.
Copyright © 2012 - 2024 Ülke Haber - Haberiniz olsun | Tüm hakları saklıdır Site içeriğindeki hiç bir materyal izinsiz yayınlanamaz.
Tasarım ve Yazılım: Web Tasarım
ayder yaylası