facebook twitter Istagram
Davutoğlundan Kılıçdaroğluna çok sert cevap!
Davutoğlu\'ndan Kılıçdaroğlu\'na çok sert cevap!
Başbakan Davutoğlu Bingöl\de yaralanan emniyet müdürünü ziyareti sonrasında yaptığı açıklamada Kılıçdaroğlu\na çok sert cevap verdi.
10 Ekim 2014 , Cuma
Başbakan Ahmet Davutoğlu dün gece PKKlı teröristler tarafından Bingölde düzenlenen saldırı sonrasında yaralanan ve Ankara Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavisi süren Bingöl Emniyet Müdürü Atalay Ürkeri ziyaret etti.

ÜRKERİN DURUMU İYİ

Hastane çıkışında açıklama yapan Başbakan Ahmet Davutoğlu, dün gece Bingölde alçakça bir saldırıda iki kahraman görevlinin şehit olduğunu ve kendilerine Allahtan rahmet dilediğini belirterek, Bingöl Emniyet Müdürü Atalay Ülkerin ise sağlık durumunun iyi olduğunu ifade etti.

FAİLLER BİR İKİ SAAT İÇİNDE CEZALANDIRILDI

Gece boyu İçişleri Bakanı ile bütün yaşananları takip ettiğini de belirten Davutoğlu,Bu olayın failleri bir iki saat içinde cezalandırıldı.Bundan sonra ne yapılması gerekiyorsa yapılacak. Bu zor şartlarda görevlerini yerine getiren tüm personele teşekkür ediyorum. Bölge halkı ve tüm Türkiye de bu fedakarlığı inanıyorum ki takdir edecektir. dedi.



Yazarlar

Çok Okunanlar Haberler

    Bugün çok okunan haber yok.
    Bu hafta çok okunan haber yok.
    Bu ay çok okunan haber yok.
Copyright © 2012 - 2024 Ülke Haber - Haberiniz olsun | Tüm hakları saklıdır Site içeriğindeki hiç bir materyal izinsiz yayınlanamaz.
Tasarım ve Yazılım: Web Tasarım
ayder yaylası