facebook twitter Istagram
İçişleri Bakanı Efkan Ala, açıklamalarda bulundu
İçişleri Bakanı Efkan Ala, açıklamalarda bulundu
Ala, şehit polisler ve olaylarda ölenler için Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diledi. Yaralılar için de geçmiş olsun dileğinde bulundu.
10 Ekim 2014 , Cuma
İçişleri Bakanı Ala, şu ifadeleri kullandı:
 
Ülkemizde 1 milyon 600 binden fazla misafirimiz bulunmaktadır. 4 milyardan fazla harcama yapıldı. Türkiye bölgede gıpta edilen bir politika izlemektedir. İki günde 150 bini aşkın Suriyeli vatandaş akını oldu.
 
Siyasi mantıktan yoksun çağrı yapıldı, Kürt vatandaşları sokağa davet edildi. Hiç kimsenin faydasına olmayan, 77 milyonun zararına olan Kürtlerin, Türkmenlerin, Ezidilerin zararına olan bir hafta geçirdik. Bundan karlı çıkan kim?
 
Metinler, cümleler arasına gizlenmiş küçük kurnazlıklarla şiddet, sokak hareketi desteklenir bir dil kullanılmış. Maalesef HDP Eşbaşkanı ve ana muhalefet partisi genel başkanı yapmıştır. Hangi gerekçe şiddeti, insan ölümünü haklı çıkarabilir? Siyaset ne iş yapacak? Siyasetin söyleyemeyeceği söz var mıdır?
 


Yazarlar

Çok Okunanlar Haberler

    Bugün çok okunan haber yok.
    Bu hafta çok okunan haber yok.
    Bu ay çok okunan haber yok.
Copyright © 2012 - 2024 Ülke Haber - Haberiniz olsun | Tüm hakları saklıdır Site içeriğindeki hiç bir materyal izinsiz yayınlanamaz.
Tasarım ve Yazılım: Web Tasarım
ayder yaylası