facebook twitter Istagram
Özkök''ten Emin Çölaşan''ı kızdıracak yazı
Özkök''ten Emin Çölaşan''ı kızdıracak yazı
Ertuğrul Özkök mütevazı bir yaşama sahip olan muhazafakar demokrat Özal iktidarının laik kesim tarafından ihanete uğradığını yazdı.
26 Aralık 2014 , Cuma
Ertuğrul Özkök ilginç bir yazı kaleme aldı. Fotoğraflarla birlikte Özal iktidarının oldukça mütevazı bir evden doğduğunu, daha sonra ise laik kesimin keskin kalemleri tarafından ihanete uğradıklarını anlatırken Emin Çölaşan''ı da Özal''a ihanet etmekle suçladı.

Bu ülkenin güya laik kesiminin en keskin kalemleri ne yaptılar.. Böyle mütevazı bir evden doğan bu hareketi öldürmek için ellerinden geleni artlarına koymadılar. Rakı içilen masalardan kalkan o insanlara "irtica getiriyorlar" yaftasını yapıştırdılar. İlerideki en büyük yolsuzluğu, o karelerdeki insanlardan biri olan Adnan Kahveci''nin ortaya çıkardığını ve o bakanı Yüce Divan''a gönderdiklerini unuttular. Kitaplar yazdılar, yerin dibine batırdılar. Demediklerini bırakmadılar.
Yazarlar

Çok Okunanlar Haberler

    Bugün çok okunan haber yok.
    Bu hafta çok okunan haber yok.
    Bu ay çok okunan haber yok.
Copyright © 2012 - 2024 Ülke Haber - Haberiniz olsun | Tüm hakları saklıdır Site içeriğindeki hiç bir materyal izinsiz yayınlanamaz.
Tasarım ve Yazılım: Web Tasarım
ayder yaylası