facebook twitter Istagram
Altaylı'dan Ali Babacan'ın partisi ile ilgili yeni iddia!
Altaylı'dan Ali Babacan'ın partisi ile ilgili yeni iddia!
Fatih Altaylı, 'Babacan'dan erken start gelebilir' başlıklı bugünkü yazısında, yeni parti hazırlıklarında olan eski bakan Ali Babacan'ın yeni partinin duyurusunu 15 Eylül'de yapacağını ve Abdullah Gül
05 Eylül 2019 , Perşembe
Fatih Altaylı, 'Babacan'dan erken start gelebilir' başlıklı bugünkü yazısında, Babacan'ın partinin duyurulma aşaması için bir basın açıklaması yapılacağını ve bunun da üç farklı yöntemle yapılabileceğini söyledi. 

Bir programda sorulan sorular yanıtlanacak ya da manifesto olacak

Altaylı, kamuoyunun tanıdığı, güvendiği birkaç gazeteciden soruların önceden alınması, saygın 4 gazetecinin katılacağı bir programda soruların yanıtlanması ya da manifesto kaleme alınması gibi yöntemlerin tartışıldığını belirtti.

Abdullah Gül ve Beşir Atalay sahnede yok

Altaylı ayrıca, önemli iki ismin partide yer almayacağını da iddia etti. Beşir Atalay'ın yeni çalışmalarına katılmadığını söyledi; 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün ise  sahnede, kamuoyu önüne çıkacak ekipte yer almayacağını belirtti "Fikren, zihnen, ruhen var ama fotoğrafta yok. En azından şimdilik yok" ifadelerini kullandı.

Davutoğlu fırsatları kullanmadı

Altaylı Eski Başbakan Ahmet Davutoğlu'nu da eleştirirken, partisinin kendisine 'onurlu bir veda fırsatı verdiğini', ancak Davutoğlu'nun bunu kullanmadığını söyledi. 

Davutoğlu ihracı için geç bile kalındı

Altaylı, AK Parti'nin Davutoğlu için ihraç sürecini başlatması konusunda 'geç bile kaldıklarını' söyledi ve Davutoğlu'na yönelik olarak "Baba, vaktinde istifa edecektin sen de" dedi.
Yazarlar

Çok Okunanlar Haberler

    Bugün çok okunan haber yok.
    Bu hafta çok okunan haber yok.
    Bu ay çok okunan haber yok.
Copyright © 2012 - 2024 Ülke Haber - Haberiniz olsun | Tüm hakları saklıdır Site içeriğindeki hiç bir materyal izinsiz yayınlanamaz.
Tasarım ve Yazılım: Web Tasarım
ayder yaylası