facebook twitter Istagram
iOS 13.2 ile gelecek “sonunda dedirten” iPhone özelliği
iOS 13.2 ile gelecek “sonunda dedirten” iPhone özelliği
Apple, kısa süre önce iOS 13.2 için ikinci beta testine başladı. Bu sayede birçok kişiyi çok sevindirecek yeni bir özelliğin yolda olduğu ortaya çıktı
11 Ekim 2019 , Cuma
Yakında tam sürümüyle herkes için çıkacak iOS 13.2, gerçekten önemli bir sürüm olacak. Çünkü bu sürümün içerisinde çok ama çok uzun zamandır gelmesi beklenen bir özellik yer alıyor. Biliyorsunuz iPhone’ların standart kamera arayüzünde video çözünürlüğü ve kare hızı değiştirilemiyor. Bunun için kişilerin kamerayı kapatıp ayarlara gitmesi gerekiyor. 

Bu çok ama çok basit ayar değişikliğini kamera arayüzüne koymadığı için çok eleştirilen Apple, sonunda beklenen adımı atıyor. iOS 13.2 Beta 2 içerisinde görüldüğü üzere artık video çözünürlüğü ve kare hızı direkt olarak kamera arayüzünden çıkmadan değiştirilebilecek. Bunu eklemesi neden bu kadar uzun sürdüğü anlaşılmayan Apple, burada maalesef garip bir sınırlama uyguluyor. 

Göründüğü kadarıyla bu imkan şu an sadece iPhone 11 ve iPhone 11 Pro / 11 Pro Max modellerinde yer alıyor. Bunun sınırlamanın arkasında ne olduğu bilinmiyor. Ancak son sürümde özelliğin iOS 13’ü alan her cihaza verilebileceği konuşuluyor. iOS 13.2’de bir ara büyük olay olan Siri kayıtlarını silme, yeni emoji’ler, yeni emoji seçici ve gürültü engelleme özellikli yeni AirPods (AirPods 3) için hazırlanan özel animasyonlar gibi detaylar da yer alıyor.
Yazarlar

Çok Okunanlar Haberler

    Bugün çok okunan haber yok.
    Bu hafta çok okunan haber yok.
    Bu ay çok okunan haber yok.
Copyright © 2012 - 2024 Ülke Haber - Haberiniz olsun | Tüm hakları saklıdır Site içeriğindeki hiç bir materyal izinsiz yayınlanamaz.
Tasarım ve Yazılım: Web Tasarım
ayder yaylası